Nuffnang

Thursday, 5 June 2014

Breakfast with Apam Polkadot

Assalamualaikum.
Hi dearies semua.
Sejak sehari dua ni hujan turun di malam hari dan pagi.
Nyaman betul rasa, tapi yang lecehnya baju payah nak kering.


See apam polkadot makcik ni tombam2 sehengget 3 biji.
Tak semena-mena saya dapat ilham nak bagi doorgift apam polkadot masa kenduri akikah Sarah minggu depan.
Sebelum ni saya dah pernah buat apam dot dot ni cuma tak sempat nak update sini.
Handphone rosak jawabnya lagi lama la kesah apam polkadot tu bersarang dalam memory card tu.

Tu je kot nak cerita.
Love you all muchoss muahh muahh =))
Tata Titi Tutu.




2 comments: