Nuffnang

Wednesday, 4 June 2014

SIAPA ADA TEMPLATE SURAH YASIN UNTUK DOORGIFT???

Assalamualaikum.

Hi, darling-darling semua.
Lama sangat dah tak update blog.
Sibuk teramat la sebab baru pindah ke Melaka.

Nak mintak bantuan darling-darling sekiranya ada sesiapa yang pernah DIY Surah Yasin. 
Dengan muka tak malunya saya nak minta template boleh tak?? Huhu.

Sebenarnya nak buat kenduri akikah baby Sarah nextweek, ni kira dah last minit nak tempah personalize Yasin memang orang tak layan. 
Kalau ada pun harganya amatlah tak berbaloi. Tak elok membazir ye tak?? 
Tu dok budget nak buat sendiri je cover surah Yasin tu.
Hihi.

Please please please.... share dengan saya template cover surah Yasin.
Sayang korang mmuah mmuah.

Tata Titi Tutu =))


No comments:

Post a Comment