Nuffnang

Monday, 21 April 2014

1st Mini GA by NaNie DeaN

Assalamualaikum

Dah lama tak update blog, skali online terus berderet GA saya malam ni.
This is a 1st Mini GA by NaNie DeaN.
What attracted me was, it's a very simple rules. Caya tak?
Jom tengok.

 1st Mini GA by NaNie DeaN

Simple rules:
Follow blog NaNie Dean
Copy banner dan link kan semula ke entry ni
Buat entry dengan tajuk: 1st Mini GA by NaNie DeaN
Dah settle semua, tinggalkan link entry tu di ruangan komen
Pemenang akan di pilih berdasarkan cabutan bertuah oleh anak2 KN (cabut nombor)

Hadiah:
2 pemenang utama:
Sebuah buku yang dipilih sendiri di MPH online berharga RM25 dan ke bawah

5 pemenang saguhati:
Cenderahati dari Terengganu

Amacam?
Menarik tertarik kau memang DaBomm tak?
Apelagi jomla turut serta.

Jumpa lagi selepas ini ye.
Sayang korang banyak-banyak (*_~)
Da Di Du

6 comments:

  1. Terima kasih sebab sudi support 1st Mini GA by NaNie DeaN. Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    Jom lihat senarai peserta:
    http://naniedean.blogspot.com/2014/04/senarai-peserta-1st-mini-ga-by-nanie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasih diterima, support GA kawan2 sambil leh tambah rakan :)

      Delete
  2. Assalamualaikum,

    Gud luck..dtg dr segmen yg sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam dear. Thanks datang sini.
      Saya dah balas kunjungan awak. Good luck untuk awak juga ye

      Delete
  3. Singgah dari G.A yang sama. Gd Luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/1st-mini-ga-by-nanie-dean.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. Saya dah balas kunjungan. Salam perkenalan.

      Delete