Nuffnang

Friday, 11 April 2014

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Ayu

Assalamualaikum.

Dalam usaha menambah rakan blogger, terjumpa saya 'Segmen Blogwalking Cikgu Ayu' di blog sahabat saya Yanie
Meriah segmen ni saya lihat ramai yang turut serta. 
Brilliant idea Cikgu Ayu untuk blogger hingusan macam saya ni.

Jom join sekali segmen ni, hanya klik pada banner comel Cikgu Ayu kat atas ni.
Bermula 7 April 2014 sehingga 14 April 2014 saje ye. 
Jom cepat sebelum terlambat!

Tak kenal maka tak cinta, dah kenal maka dah boleh start bercinta.
Vavavoom!!

Till then, love ya muchos (*_~)

19 comments:

  1. terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kembali cikgu Ayu untuk reference senarai rakan blogger, sangat2 membantu :)

    ReplyDelete
  3. Hai. Singgah dari segmen yang sama. salam kenalan.
    Sudi singgah blog saya :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sarah. Macam panggil baby saya pulak, her name pun Sarah jugak, hihi. Macih singgah sini ye, nanti kite terjah blog awak pulak ye.

      Delete
  4. salam kenal..

    terjah dari segmen cg ayu dan follow sekali..jemput singgah ke blog saya kalau berkesempatan

    http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Mama Mursyid. Macih follow saya yer. InsyaAllah jap lagi sy singgah ke blog Mama pulak :)

      Delete
  5. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/09/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Syuhada, time kasih singgah :)

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Singgah buat sibuk kejap kat sini dari segmen yang sama... Salam perkenalan dari KN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Nanie, nanti sy blogwalking awak pulak ye :)

      Delete
  8. salam singgah. datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macih Faizah. Nanti saya jalan2 blog awak ye.

      Delete
  9. Singgah follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Yun Sing. Nanti saya singgah blog awak jugak ye.

      Delete
  10. singgah dr segmen yg sama = Blogwalking

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah Delimasari. Nanti saya singgah blog awak juga ye.

      Delete
  11. Salam perkenalan.... singah sini dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Fadzillah. Terima Kasih ye singgah =) Nanti saya melawat blog awak pula.

      Delete