Nuffnang

Monday, 21 April 2014

GA Cuci Lemari By Mamamursyid. Blogspot. Com

Assalamualaikum.
Cuci Lemari? Itu sudah bagos. Huhuhu.
Ni kesahnya GA Cuci Lemari By Mamamursyid.

Alkesahnya saya tengah online ternampakla Mamamursyid publishkan entry baru pasa GA Cuci Lemari ni. Mungkin masa Mamamursyid klik publish, ketika tu juga saya tengah online (maklumla blogger baru tengah gasak nak mengupdate blog kononnye). 
Lagipun berapa kerat sangatla followers saya, jadi apa yang Mamamursyid publish dah terang-terangan terpampang depan skrin komputer saya ni.
Saya rasa saya antara orang terawal yang menyaksikan Mamamursyid post kan GA ni.
Tapi, ketika tu saya agak pening-pening lalat saya nampak tarikh start 1 Mei, jadi saya pun dengan konfiden nye set tarikh tunggu 1 Mei baru nak buat  post GA Cuci Lemari Mamamursyid ni.
Skali harini tengok dah berderet orang join. Nasib baik tak terlambat nak join.

 GA Cuci Lemari By Mamamursyid. Blogspot. Com

Syaratnya mudah je.
1. Follow blog Mamamursyid dan Instagram.


2. Buat satu entry dengan tajuk GA cuci lemari by mamamursyid.blogsport.com 
tempek banner di atas dan backlink ke page tuan tanah nye

3. Jawab 2 soalan:
Siapa nama anak mamamursyid? Ahmad Mursyid Bin Ahmad Khushairy 
Apa pekerjaan mamamursyid? Guru dan Surirumah

TARIKH TUTUP PENYERTAAN 
16 MEI 2014
(abaikan tarikh kat banner)

Senang je kan?
Jom join.
Sayang korang ketat-ketat (*_~)
Daa Dii Duu

5 comments:

  1. Gud Luck :) Done follow yr blog #11. Blogwalking dari segmen yang sama :
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyidblogspotcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nurul sebab sudi singgah.

      Delete
  2. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html (14mei)

    ReplyDelete